Website Builder fto websitetemplates.org Website Design
GalerieÎn perioada 26.08 – 29.08.2011 au participat la Academia Sâmbata:
  • - 162 de elevi din județele Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Vrancea, Tulcea
  • - 8 profesori voluntari și 12 instructori ARCES
   
Prezidiul ARCES în Aula Academiei Sâmbata
   
Elevii și profesorii din județele Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Vrancea, Tulcea
   
Activități de ecologizare
   
   
   
   
Au fost patru zile în care s-au primit lecţii teoretice şi practice de protecţia mediului, de ecologizare, de competitivitate, de spiritualitate dar s-au şi oferit exemple de seriozitate, de spirit de echipă, de înţelegere a nevoilor mediului. Pregătirea teoretică s-a îmbinat cu aplicaţia practică, munca cu distracţia, competiţia cu fair-play-ul. „Cu această ocazie, elevii Şcolii <Căpitan Av. Mircea T. Bădulescu> au demonstrat prin atitudine şi rezultatele obţinute atât la concursuri, cât şi în activităţile practice, de curăţare a văii râului Sâmbăta, că aparţin unei şcoli fruntaşe din judeţ. Prin bunăvoinţa finanţatorilor şi a sponsorilor acestui proiect, eforturile tuturor au fost răsplătite cu un sejur de neuitat, obiecte necesare oricărui voluntar: tricouri, şepci, hanorace, cizme, dar şi vizite, excursii, cărţi, mape. Mulţumim întregii echipe ARCES pentru că ne-a dat posibilitatea să fim voluntari”, a declarat prof. Cristina Popa Mereu. Click pentru întreaga știre!
   
   
   

În perioada 26-29 august, membrii grupului de inițiativă „NU EȘTI SINGUR!”, de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, împreună cu prieteni voluntari de la Colegiul Național Cuza, de la Colegiul Național Unirea, Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, Colegiul Tehnic Ion Mincu, coordonați de profesorii Mihaela Enache și Mihail Fâsan, au reprezentat județul Vrancea, la  Academia Sâmbăta,  în cadrul Proiectului național „Tineretul implicat în activități de protecție a mediului”, organizat de Asociația Română pentru Cultură, Educație și Sport.

Aveau să fie patru zile minunate, unde promovarea unui climat sănătos și civilizat în societate, promovarea valorilor morale, culturale și spirituale, promovarea patrimoniului cultural-istoric și turistic, ecologizarea mediului, atragerea tinerilor spre practicarea sportului pentru sănătate, educație și recreere, au fost la ele acasă. Citește tot articolul!